Hoppa till huvudinnehåll
Qliro FAQ

Kan jag samla mina lån hos Qliro?

Ja, du kan samla dina lån hos Qliro. Det betyder att Qliro betalar av de lån du har, och så betalar du endast av ditt nya lån hos Qliro istället.

Ett större lån är oftast billigare än flera små tillsammans. Därför är det vanligt att månadskostnaden blir lägre med samlade lån. Om det kan bli billigare för dig beror på hur många lån du har, storleken på dem och vilken ränta de har. Och svaret får du först när du har gjort en ansökan, eftersom det är då vi tar reda på vilken ränta vi kan erbjuda.

 

Vilka typer av lån kan jag samla?

Förutom vanliga lån (blanco eller för konsumtion) kan du samla olika krediter, till exempel obetalda köp med kredit eller faktura, avbetalningar och delbetalningar.

 

Hur gör jag?

Räkna ihop summan av lånen och krediterna som du vill samla ihop. Be gärna din långivare eller fakturabolaget om en lösenavi eller slutfaktura, då får du all info du behöver om din skuld. Gör en ansökan och sök ett lån som är minst lika stort som de du vill samla. Ser allt bra ut får du ett erbjudande och 30 dagar på dig att tacka ja, eller nej.

Om du samlar flera mindre lån och krediter i ett lån, tänk då på att jämföra den totala kostnaden för lånet, och inte bara månadskostnaden.

  • Var denna sida till hjälp?