Hoppa till huvudinnehåll
Qliro FAQ

Jag vill returnera mitt köp, vad gör jag?

Returflödet för respektive butik kan skilja sig åt. Börja med att söka information om hur butiken du handlat hos, önskar att du registerar samt skickar returen.

 

Om ditt köp är på en 14-dagarsfaktura

Posta paketet och anmäl returen på din faktura i appen eller när du loggar in på Qliro.com. Klicka på "Registrera retur", så kommer fakturan att pausas tills dess returen är registrerad.

 

Vad gör jag om jag inte kan pausa fakturan?

Om din faktura är försenad eller har gått till inkasso, kan vår kundservice hjälpa dig om det behövs.

 

Om ditt köp är på din "Lite i taget"-faktura

Om du delbetalar för flera köp är det bara att betala fakturan som vanligt. Ditt köp kommer att dras av ifrån delbetalningen när den registreras, och om det skulle råka bli pengar över så kommer du att få en återbetalning av oss.

Om du endast delbetalar för köpet du returnerat, kan du kontakta vår kundservice så hjälper vi dig.

 

Vad händer sedan?

När du skickat tillbaka produkterna och pausat fakturan så är det bara att vänta. Det tar olika lång tid för returen att registreras beroende på vilken butik du har handlat i, men vanligtvis tar det mellan 1-3 veckor.

När returen är klar så kommer din faktura att uppdateras. Antingen får du en uppdaterad faktura, eller så tas den bort helt om det inte finns något kvar att betala. Kom ihåg att en del butiker tar ut en returavgift som du kan behöva betala, även om du skickat tillbaka allt. På butikens hemsida kan du läsa mer om just den butikens returprocesser och hur eventuella kostnader fungerar.

  • Var denna sida till hjälp?