Hoppa till huvudinnehåll
Qliro FAQ

Vilka villkorsförändringar sker för Lite i Taget?

Vi uppdaterar Qliro’s allmänna villkor för våra tjänster Fast delbetalning & Flexibel delbetalning - ”Lite i taget”. Specifikt justerar vi vår administrationsavgift, från 29 SEK till 39 SEK, till följd av ökade kostnader. Ändringarna gäller från och med den 16 februari 2024.

Genom att fortsätta använda våra produkter Fast delbetalning & Flexibel delbetalning efter den 16 februari 2024, godkänner du ändringarna och behöver inte göra något mer. Om du inte godkänner ändringen så behöver du göra en slutbetalning till oss innan den 15 februari 2024.

Om du har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

När tillkommer en administrationsavgift?

En administrationsavgift är en månadskostnad. Den tillkommer oftast om du delbetalar något hos Qliro, antingen Lite i taget eller genom en fast delbetalning.

 

Jag delbetalar ingenting idag, påverkas jag?

Om du har handlat med betalalternativet ”Köp nu, betala senare” så hamnar det också under ditt ”Lite i Taget”-konto, men det räknas inte som en delbetalning. Då tillkommer det ingen administrationsavgift, endast en uppläggningssavgift i vissa fall. Skulle du däremot välja att delbetala ditt köp, eller om betalvillkoren bryts, går köpet över till en vanlig delbetalning.

 

Jag godkänner inte ändringen och vill avsluta mitt konto, hur gör jag?

Tråkigt att du inte längre vill använda vår tjänst. För att avsluta ditt konto behöver du enbart göra en slutbetalning av din skuld. Se hur du slutbetalar i Qliro-appen här.

Du kan slutbetala din skuld även om du inte har en "Lite i Taget"-faktura just nu. Kontakta vår kundservice för att få betaluppgifterna som behövs.

  • Var denna sida till hjälp?